Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΕΤΟΥ ΡΙΟΥ!

*Ο Δημήτρης Χαλικιάς και ο Νίκος Καραβαγγέλης θα είναι οι "οδηγοί" της ομάδας για την σεζόν 2011-2012.** Ύστερα από τέσσερα χρόνια ο Αντρεάς Καρδάρας επέστρεψε στον Αετό Ρίου.

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ:

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ : Κάθε Δευτέρα και Παρασκευή οι παλαίμαχοι του Αετού συγκεντρώνονται στο γήπεδο του Ρίου, θέλοντας να θυμηθούν τα παλιά!

ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

aetosriou@yahoo.gr

ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ / TRANSLATIONS

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Δρέπανο-Αετός Ρίου

Αρχική εντεκάδα: Χαστάς Γιώργος(GK,),Μακρόπουλος Φίλλιπος,Παπαλεξόπουλος Τρύφωνας,Σπύρου Γιάννης,Νότης Παναγιώτης(Ζέρβας Νίκος 72'),Κουτσουμπελίτης Γιάννης,Χαλικιάς Παναγιώτης(C),Στάμος Τάκης,Χαλικιάς Νώντας(Ρόζος Δημήτρης 46'),Φύλλας Δημήτρης,Καπώνης Τάσος(Φούκης Κώστας 76').
Προπονητής: Καψάλης Κώστας 

ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ 
8_Σουτ του Καπώνη η μπάλα λίγο άουτ.
14_Ο Χαλικιάς Π. έβγαλε την σέντρα από αριστερά αλλά ο Στάμος μέσα από την μικρή περιοχή  τσίμπησε την μπάλα αλλά δεν κατάφερε να την στείλει στα δίχτυα.
27_ ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ Ύστερα από εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Σπύρου ο Χαλικιάς Ν. έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.
36_Σουτ του Καπώνη η μπάλα άουτ.
ΣΚΟΡ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ 0-1
46_ (Αλλαγή) Στην θέση του Χαλικιά Ν. ο Ρόζος Δ.
54_Φάουλ για το Δρέπανο με εκτελεστή τον Κούλα ο Χαστάς μπλοκάρει εύκολα.
58_ ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ Ο Χαλικιάς Π. έβγαλε μία εξαιρετική σέντρα από δεξιά(σέντρα για σεμινάριο!!) και ο Στάμος με το κεφάλι έκανε το 0-2 βάζοντας γερές βάσεις για την επίτευξη της νίκης.
72_ (Αλλαγή) Στην θέση του Νότη Π. ο Ζέρβας Ν.
76_ (Αλλαγή) Στην θέση του Καπώνη Τ. ο Φούκης Κ.
85_ ΓΚΟΛ Ύστερα από παιδαριώδη λάθος του Κουτσουμπελίτη στην άμυνα ο Κούλας πήρε την μπάλα πέρασε και τον Χαστά που ήταν εκτός εστίας και έκανε το 1-2.
91_ ΓΚΟΛ O Ύστερα από φάουλ από το κέντρο οι παίχτες του Δρεπάνου γέμισαν την μπάλα προς την περιοχή και ο Κούλας μέσα από την περιοχή ανενόχλητος έστειλε την μπάλα με το κεφάλι στα δίχτυα κάνοντας το 2-2.
93_ Ο Στάμος με μια λόμπα πέρασε την μπάλα στον Φούκη με τον τελευταίο να τον προλαβαίνει ο   Κατσαντούλας στην έξοδο που έκανε, η μπάλα καταλήγει στα πόδια του Ζέρβα που δίστασε να σουτάρει με την μία ή να κάνει πάσα, πέρασε τον Κατσαντούλα με τον τερματοφύλακα του Δρεπάνου να τον σπρώχνει αλλά ο Ζέρβας δεν έπεσε για να πάρει το πέναλτι και προτίμησε να συνεχίσει πράγμα που ήταν εξ ' αρχής λάθος με τους αμυνώμενους να προλαβαίνουν και να διώχνουν την μπάλα μακριά.
ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ 2-2

ΜΙΚΡΑ-ΜΙΚΡΑ
* Οι Χαλικιάς Ν. και Νότης Π. αποχώρησαν λόγο τραυματισμού,αλλά και οι δύο δεν έχουν κάτι το ανησυχητικό και θα είναι στις επιλογές του Κώστα Καψάλη για το παιχνίδι της Κυριακής με την Α.Ε.Α.
*  Λίγος κόσμος παρευρέθηκε στο γήπεδο του Δρεπάνου.

Σκόρερ του 1ου γκολ.
Χαλικιάς Νώντας.
Σκόρερ του 2ου γκολ.
Στάμος Τάκης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου